Årets första träning inför VM

Då så var det dags att träna inför Vm i November .

Till helgen som ska tillbringas på Jägersro Restauranger ska alla rätter lagas upp som vi har tänkt på nu inför Vm.
Så det ska bli riktigt skoj och trevligt att få feedback på grejorna som vi skissat fram..

hoppas att jag kan lägga ut lite bilder i helgen .. och blogga lite med då då ..

lite skiftningar i laguppställningen har blivit gjorda men jag återkommer med det när allt är på banan igen
2 medlemmar är utbytta och 1 är ersatt än så länge
vi kommer att prova Micke Feuk från Klostergatans Vin och Delikatess i helgen ,, jag hoppas och tror på Micke
men det är flera viljor som ska vara med på detta .

Ny meny på jobb innehållande

svamp, tryffel, selleri, persilja

**

pilgrimsmussla, löjrom, citron, brioche, dill,

**

fasan, palsternacka, valnöt, päron, rök, lök

**

Äpple på 5 sätt

första kvällen igår med den och det kännde riktigt bra med allt , förutom som vanligt att ändringar ska alltid dit, mer grönsaker krisp, flarn, färg osv osv
aldrig ska man ju vara nöjd för då kan man ju sluta med det man håller på med  :))



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0