vassaste kocken...

så då så var de tävlande klara i Vassaste Kocken 2009....
hårt motståmd men det är bara roligt då blir det KAMP ,,,,
många erfarna kockar som kommer att ställa upp..
men men må bästa man vinna,,
nu så är det bestämt att vi kommer att åka till NY på höstlovet,, ÄNTLIGEN,,,,,,,
men men den som väntar på något gott,,,,,,

gå in på http://www.restauratoren.se/zino.aspx och se anmälningslistan där till vassaste kocken .......

tryfflar..... påsk ..

hej alla,, ni som har kommenterat tryffelreceptet  kan ju ta 4 äggulor istället  för att "slänga" en ½ gula,,,, beronde på hur stora äggenär så varierar DÅ även storleken på gulan,   sen kan jag hålla med om att det är onödigt att vispa socker och ägg först, och sen koka upp det,, men tänk själv ,, recept för mig är alltid en vägledning, mall, för hur det är tänkt... så har jag sagt det,,,,,,,

JAG SÖKER EN KOCK SOM KAN BÖRJA I SLUTET AV APRIL ........ HÖR AV ER ASAP.. ett väldigt fritt och kreativt jobb,,

HÖR AV ER

Påsk..

nu så är det påsk igen och som vanligt så har vi konstutställning på jobb, (häckeberga slott),
med ett samarbete med Galleri Final som tar dit konstnärer.
gå hem på hackebergaslott.se och se vilka konstnärer som ska ställa ut.
naturligvis så kommer vi att severa en påskinspirierad lunch alla dagarna , vi har fått tag på några primörer som har kommit igång redan,,  bla nässlor, ramslök  så välkommna till Häckeberga Slott.......

www.hackebergaslott.se




 


Äntligen

Då så var man nyopererad och glad av smärtstillande :))
sjukskriven i 2-3 veckor och vila är ordinerad ,,,,  äntligen så ska jag reda upp alla lösablad alla recept alla ideér som bara ligger överallt och ingenstans .. så nu så SKA det bli bra .. hoppas jag ,, 
här komer ett recept påen fantastisk citronpralin....

 

Citrontryffel

  

150 gram socker

75 gram äggulor

100 gram grädde

70 gram citronsaft/skal

500 gram vit choklad, hackad

130 gram smör


Vispa gulor och socker vitt, grädden kokas upp med citron,

Sjud upp till 84*C, slås över chokladen , klicka i smöret, gjuts i pralinformar.


RSS 2.0