Skånska Matupplevelser
I dag så hade jag Skånska Matupplevelser på jobb, de hade sitt årsmöte hos oss..
Till luch så fick de först :
pocherat lantägg med svartrot, solrosfrö, 26 månaders herrgård och jordärtsskocksoppa.
varmrätt:
oxe från friskartorp, bringa och innanlår, morotspuré och inkokta , syltad lök, buljong , kokt potatis, persilja.
trevligt att servera så många kollegor och vänner på samma gång,,
Min chef Bo Madsen blev vald till Ordförande för Skånska Matupplevelser,, mycket trevligt tycker jag i alla fall..
Till luch så fick de först :
pocherat lantägg med svartrot, solrosfrö, 26 månaders herrgård och jordärtsskocksoppa.
varmrätt:
oxe från friskartorp, bringa och innanlår, morotspuré och inkokta , syltad lök, buljong , kokt potatis, persilja.
trevligt att servera så många kollegor och vänner på samma gång,,
Min chef Bo Madsen blev vald till Ordförande för Skånska Matupplevelser,, mycket trevligt tycker jag i alla fall..
Kommentarer
Trackback